FAQ

(Frequently Asked Questions)

 

Waarom is het goed mij op de wachtlijst te registreren?

Het aantal aanvragen is zo overweldigend waardoor we deze mogelijkheid aanbieden. Dit geeft ons reservatieteam de kans om alle aanvragen met de nodige zorg te behandelen om u in de beste omstandigheden te kunnen verwelkomen.  Zo willen we ook iedereen de kans geven een tafel bij Hertog Jan at Botanic te kunnen reserveren  en vermijden we frustratie als u al verschillende keren zonder succes probeerde te reserveren. Laat niet na u op verschillende dagen op onze wachtlijst te registreren, dit vergroot de kans op een tafel in Hertog Jan at Botanic.

Wat serveert Hertog Jan at Botanic + allergie/dieetwens

Hertog Jan at Botanic Antwerp serveert een gastronomische keuken met Japanse invloeden geïnspireerd op de vele reizen die chef Gert De Mangeleer maakt, en dit alles met regionale producten. We werken met één vast menu, aangepast aan het ritme van de seizoenen en de beschikbaarheid van producten. Gezien de aard van de ervaring kunnen we helaas geen rekening houden met alle voedselallergieën, dieetwensen of andere eetgewoonten.  Aan onderstaande wensen kunnen wij tegemoet komen. Hebt u vragen hierover, contacteer ons via reservations@hertog-jan.com

Hoe kan ik reserveren voor 7 of meer personen bij Hertog Jan at Botanic?

Gezien de specifieke lay-out van het restaurant en de beperkte ruimte, en om intimiteit te garanderen ten opzichte van andere tafels, plaatsen we maximaal 6 gasten aan een tafel.

Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden om het restaurant te privatiseren voor groepen van 7 tot 22 personen, kunt u ons contacteren via e-mail reservations@hertog-jan.com.

Ik heb geen bevestiging via e-mail ontvangen.

Als u na 10 minuten nog geen bevestiging van uw reservering heeft ontvangen, check dan zeker uw spamfolder. Als u ook hier geen bevestiging terugvindt, contacteer ons dan via reservations@hertog-jan.com. Wij herinneren u eraan dat uw reservatie pas definitief bevestigd is als u uw voorschot hebt betaald.

Zal ik nog andere communicatie ontvangen over mijn reservering?

Nadat uw reservering werd ingeboekt ontvangt u:

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor alle informatie over deze vraag.

Het voorschot garandeert uw reservatie. Tot 5 dagen voor uw komst kunt u via reservations@hertog-jan.com uw reservatie annuleren of verplaatsen waarna wij het voorschot overboeken naar de nieuwe datum of terugstorten.  Erna zijn wij genoodzaakt 125 EUR per persoon te crediteren tenzij we de vrijgekomen tafel alsnog kunnen bezetten.

Ik heb een vraag over mijn reservering.

Aarzel niet ons te contacteren als u een vraag hebt over uw eerder gemaakte reservering via reservations@hertog-jan.com. Hou er rekening mee dat we via dit mailadres geen reserveringen aannemen. Alle reserveringen gebeuren via de reserveringsbutton op onze website.

Hoeveel tijd moet ik uittrekken voor een volledige Hertog Jan-beleving?

We raden u aan om ongeveer drie à vier uur te voorzien voor uw restaurantervaring.

Kan ik een drankje nuttigen bij Hertog Jan at Botanic voor mijn maaltijd?

Nee, helaas niet. Aangezien onze ruimte beperkt is, beschikken we niet over een bar, maar u bent uiteraard van harte welkom in de bespoke Henry’s Bar van het Botanic Sanctuary hotel.

Wat is de dresscode? 

Hertog Jan at Botanic is gehuld in een erg ontspannen sfeer. We hebben geen specifiek dresscode in het restaurant, maar verwelkomen een smart casual stijl.

Voor heren zijn korte broeken en slippers niet toegelaten.

Serveert Hertog Jan at Botanic ook à la carte menu? 

We bieden geen à la carte opties aan. We serveren ons vast tasting menu voor zowel lunch als diner.

Wat zijn de menuprijzen?

Voor een overzicht van onze menuprijzen en drankopties, klik hier.

Is Hertog Jan at Botanic toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Het restaurant is rolstoelvriendelijk. Houd er wel rekening mee dat de sanitaire voorzieningen zich in de kelder bevinden en dat de toiletten daarom niet toegankelijk zijn met een rolstoel. We assisteren u uiteraard graag bij het bezoeken van aangepaste voorzieningen op een andere locatie op de Botanic site, maar u dient hiervoor wel het restaurant te verlaten.

Informeer ons alstublieft voor uw bezoek over de aanwezigheid van rolstoelgebruikers in uw groep, zodat we u een geschikte tafel kunnen toewijzen.

Zijn kinderen toegelaten in het restaurant?

Het restaurant is niet geschikt voor baby’s en jonge kinderen. Als richtlijn geven wij de leeftijd vanaf 8 jaar mee, maar kinderen die al op jonge leeftijd kunnen meegenieten van een gastronomische beleving die tussen de 3 à 4 u duurt zijn van harte welkom in het restaurant.  Door de beperkte ruimte worden zij wel meegerekend als volwaardige gast. Wij serveren geen aangepast kindermenu en de menuprijs is dezelfde als voor volwassenen.

Zijn honden toegelaten in het restaurant?

Honden zijn niet toegelaten in het restaurant.

Kan ik mijn auto parkeren bij Hertog Jan at Botanic?

Hertog Jan at Botanic beschikt over verschillende parkeeropties, waaronder ook valet parkeren Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden. Houd er rekening mee dat u met de wagen niet dichter dan 50 meter van de ingang van het restaurant kunt komen.

Kan ik een cadeaubon kopen voor Hertog Jan at Botanic?

We bieden cadeaubonnen aan via volgende link.

Hoe kan ik mijn rekening betalen?

Wij aanvaarden cash en de meeste kredietkaarten: Visa, Visa Debit, MasterCard en American Express. U kunt de rekening ook op uw kamer laten plaatsen, als u een gast bent van Botanic Sanctuary Antwerp.

Ik vind mijn vraag niet terug. Hoe kan ik jullie contacteren?

Als uw vraag nog niet beantwoord werd in deze lijst, kunt u ons altijd contacteren via e-mail reservations@hertog-jan.com