BELANGRIJKE INFO ALVORENS TE RESERVEREN

Hieronder vindt u belangrijke informatie in verband met het maken van een reservering. Wij vragen u deze vooraf goed te lezen, zodat wij u in de beste omstandigheden kunnen verwelkomen.

  • U kan enkel via onze website reserveren. 
  • Door de specifieke setting van het restaurant kunnen wij gezelschappen tot max. 6 personen aanvaarden.
  • We werken met één vast menu, aangepast aan het ritme van de seizoenen en de beschikbaarheid van producten. Gezien de aard van de ervaring kunnen we helaas geen rekening houden met alle voedselallergieën, dieetwensen of andere eetgewoonten. Wij kunnen rekening houden met geen vlees, wel vis en geen schaal- en schelpdieren.  Voor verdere vragen hierover kunt u ons contacteren op reservations@hertog-jan.com Reserveert u voor een derde persoon? Verwittig dan aub het hele gezelschap over onze menu policy.
  • Wij nemen reserveringen aan tot 6 maanden in de toekomst. Elke eerste dag van de maand worden de tafels van een nieuwe maand beschikbaar gesteld. Wilt u uw maaltijd combineren met één of meerdere overnachtingen in het prachtige Botanic Sanctuary hotel, dan kunnen wij tot 1 jaar op voorhand uw tafel in Hertog Jan at Botanic reserveren, stuur voor deze optie een mail naar reservations@hertog-jan.com.
  • Hertog Jan at Botanic is gesloten? Weet dat de mogelijkheid bestaat om te privatiseren. Dit voor groepen van 7 tot 22 personen. Indien u meer informatie wenst bezoek deze pagina of contacteer ons via reservations@hertog-jan.com.

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn 2 weken per maand geopend behalve op zondag en maandag.

Raadpleeg hieronder de openingstijden voor de komende maanden.

Lunch:  Aankomst tussen 12u – 13u15
Diner:   Aankomst tussen 19u – 20u15

2023

December: 5 december – 16 december

2024

Januari: 09 januari – 20 januari
 Februari: 6 februari – 17 februari
Maart: 12 maart – 23 maart
April: 16 april -27 april
Mei: 7 mei – 18 mei
Juni: 04 juni – 15 juni
Juli: 02 juli – 13 juli
Augustus: Gesloten
September: 03 september – 14 september
Oktober: 08 oktober – 19 oktober
November: 05 november – 16 november
December: 10 december – 21 december

Hebt u nog bijkomende vragen? Raadpleeg hier onze FAQ (zie onderaan)

MENU & PRIJZEN

We werken met één vast menu, aangepast aan het ritme van de seizoenen en de beschikbaarheid van producten. Gezien de aard van de ervaring kunnen we helaas geen rekening houden met alle voedselallergieën, dieetwensen of andere eetgewoonten.

 

Lunch ‘Omakase’ 265 € (enkele op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag)

Menu ‘Omakase’ 360 €

Wine pairing 165 €

Luxe wine pairing ‘Omakase’ 360 €

Non-alcoholic pairing 125 €

BEKIJK ONS MENU

 

MAAK HIER UW RESERVATIE

Uw agenda bij de hand? 

Het controleren van beschikbaarheid en het maken van een reservering vindt hieronder plaats. Indien u geen beschikbare datum vindt, kunt u zich registreren op onze wachtlijst. Vergroot uw kans door u op meerdere data op de wachtlijst te registreren. Van zodra er nieuwe tafels beschikbaar komen, zal u gecontacteerd worden door ons reservatieteam.

 

Belangrijk om weten…

Voor de ultieme beleving streven wij ook naar een optimale bezetting van ons intieme restaurant. Indien er geen beschikbaarheid is voor 2 personen, nodigen wij u graag uit om de beschikbaarheden voor 4 of 6 personen te controleren. Wie had u graag willen uitnodigen voor deze unieke beleving?

WILT U ALS EERSTE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE NIEUWTJES?

Schrijf hier in op een van onze newsletters