BELANGRIJKE INFO ALVORENS TE RESERVEREN

Hieronder vindt u belangrijke informatie in verband met het maken van een reservering. Wij vragen u deze vooraf goed te lezen, zodat wij u in de beste omstandigheden kunnen verwelkomen.

  • De enige manier om een reservering te maken is via de link op onze website. U kunt helaas niet telefonisch reserveren. Lees hieronder hoe u stap voor stap een reservering kunt maken.
  • Wij zijn een kleinschalig restaurant met een unieke setting waardoor wij gezelschappen met een maximum van zes personen kunnen ontvangen. Als u meer informatie wenst over de mogelijkheden om het restaurant te privatiseren voor groepen van 7 tot 18 personen, kunt u ons contacteren via e-mail reservations@hertog-jan.com.
  • We werken met één vast menu, aangepast aan het ritme van de seizoenen en de beschikbaarheid van producten. Gezien de aard van de ervaring kunnen we helaas geen rekening houden met voedselallergieën, dieetwensen of andere eetgewoonten.
  • Wij nemen reserveringen aan tot 3 maanden in de toekomst. Elke eerste dag van de maand worden de tafels van een nieuwe maand beschikbaar gesteld. Wilt u uw maaltijd combineren met één of meerdere overnachtingen in het prachtige Botanic Sanctuary hotel, dan kunnen wij tot 6 maand op voorhand uw tafel in Hertog Jan at Botanic reserveren, stuur voor deze optie een mail naar reservations@hertog-jan.com.
  • Reserveert u voor een derde persoon? Verwittig dan aub het hele gezelschap over onze menu policy. Wij hebben één vast menu, geen aanpassingen mogelijk. Het is onze wens dat elke gast bij ons volop kan genieten en daarom willen wij onaangename situaties ter plaatse vermijden.

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn elke maand 2 weken geopend behalve op zondag en maandag.  Raadpleeg hieronder de openingstijden voor de komende maanden.

Januari 2022:              11 januari tot en met 22 januari

Februari 2022:            1 februari tot en met 12 februari

Maart 2022:                 1 maart tot en met 12 maart

April 2022:                   29 maart tot en met 9 april

Mei 2022:                     3 mei tot en met 14 mei

Juni 2022:                   31 mei tot en met 11 juni

Juli 2022:                    28 juni tot en met 9 juli

Augustus 2022:          gesloten

September 2022:       30 augustus tot en met 10 september

Oktober 2022:            4 oktober tot en met 15 oktober

November 2022:        8november tot en met 19 november

December 2022:        29 november tot en met 10 december

Lunch:                        Aankomst tussen 12u – 13u15
Diner:                         Aankomst tussen 19u – 20u15

Hebt u nog bijkomende vragen? Raadpleeg hier onze FAQ (zie onderaan)

MENU & PRIJZEN

We werken met één vast menu, aangepast aan het ritme van de seizoenen en de beschikbaarheid van producten. Gezien de aard van de ervaring kunnen we helaas geen rekening houden met voedselallergieën, dieetwensen of andere eetgewoonten.

Menu 345 €

Wine pairing 155 €

Beer pairing 115 €

Non-alcoholic pairing 95 €

 

HOE MAAK IK EEN RESERVERING IN HERTOG JAN AT BOTANIC?

STAP 1

Het controleren van beschikbaarheid en het maken van een reservering kan via onderstaande reservatieknop.  Indien u geen beschikbare datum vindt, kunt u zich registreren op onze wachtlijst waarbij we werken volgens het first come, first served principe.  Wij hanteren hierbij een strikte policy. Wie het langste op de wachtlijst staat, wordt als eerste gecontacteerd om een vrijgekomen tafel in te nemen.  U hoeft ons niet te contacteren, dat doet ons reservatieteam zelf als er nieuwe tafels beschikbaar komen.

STAP 2

U ontvangt een mail waarin uw reservatie bevestigd wordt. In de deze mail wordt u uitgenodigd om een voorschot van 250 € per persoon vooraf te betalen. Als deze betaling voltooid is, is uw reservering definitief bevestigd.

STAP 3

Eén week voor het moment van uw reservering ontvangt u van ons een welkomstmail waarin nogmaals alle info van uw reservering wordt herhaald. Wenst u te overnachten in het Botanic Sanctuary hotel (enkel bij beschikbaarheid) of gebruik te maken van onze valetservice? Dan kunt u dit alsnog aangeven.

close x
 
close x
 
close x
 
WILT U ALS EERSTE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE NIEUWTJES?

Schrijf hier in op een van onze newsletters